недеља, 24. август 2014.

To je onaj osecaj kad Ljubav postaje stanje svesti, a ne potreba da se voli i bude voljen. To je ono kad osetis da ti telepatski stizi misli kao mail i polako se iscitavaju na tvom 'EKRANU" , a onda se okrenes i osetis energetski iza sebe kako te dodiruju i grli ruke osobe koju si iskreirao i privukao u svoj zivot kao i ona tebe. To je visa vibracija kada se sve pretvara u ONO SADA , kada ti se otvaraju portali jedan za drugim i ti vidis sebe u svim dimenizijama ,kako kreces ruku pod ruku sa svojom Dusom i gradis svetlosno bice polako se odlepujuciod materije .
 To je ono kada ti LJUBAV koja je usla u tvoj zivot predstavlja sve ono sto si bio i sto jesi , kada mu u oku vidis BEZUSLOVNI LJUBAV i kad osetis da ti je srcana carka toliko otvorena da u nju mozes da smestis ceo Univeruzum. Kada ti Kreacija polako spusta na dlanove veliko SRCE koje pulsira jednom udahom i izdahom Oca i Majke Kreatorke.
Beskrajno polje energije i svetla napaja tvoje telo, upijas ga kao Zemlja kisu, otvaras sve svoje cakre na spolja i nestajes u blazenstvu LJUBAVI koja te kupa srebrnim i zlatnim kapima Kreacije od koje si potekao i kojoj se vracas . To je ono kada znas da ste JEDNO u JEDNOM ma gde bili, VREME ne postoji. Postoji samo LJUBAV.

Нема коментара:

Постави коментар