понедељак, 10. септембар 2012.

Duhovna veza


4.Duhovnaveza

Kako su znanstvena istraživanja do sada dokazala, naša DNA u njenom pozantom obliku dvostruke zavojnice, sadrži genetske kodove za našu fizičku i emotivnu evoluciju. Zapadna znanost još uvijek mora otkriti činjenicu da naša DNA ima puno veću svrhu nego da jednostavno služi samo kao nacrt za izgradnju našeg tijela.
Genom projekt dekodirao je otprilike 10% od ukupne fizičke DNA koje posjedujemo. Ostalih 90% označeno je “smećem”, što bi dalo zaključiti da je nepotrebno i da nema svrhu. No činjenice nam govore da je ljudsko tijelo vrlo učinkovito, te da ako nešto nije potrebno ljudskom tijelo to jednostavno s vremenom atrofira i evoluira iz postojanja već nakon nekoliko generacija.
Ako je 90% naše DNA “smeće”, zašto ga još uvijek imamo? Da li je priroda u svemu pametna osim u slučaju DNA?
Ova takozvana “otpadna DNA” u naši tijelima sadrži našu povijest od kada smo prvi puta inkarnirani na ovoj planeti, mnogo života prije ovoga. To je mjesto gdje je zapisan zapisnik naše duše. Naša DNA je nazvana našom živom knjižnicom upravo zbog bogatstva informacija pohranjenih u njoj.
Postoji deset dodatnih zavojnica DNA, ili pet duplih zavojnica DNA, koje su odspojene ili deaktivirane eonima prije. Moderna znanost ih mora otkriti, iako su vidjeli njihove sjene pod svojim elektronskim mikroskopima. Zovu ih “sjena od DNA”. Sa aktiviranih 12 zavojnica DNA, imali bi viši pristup informacijama pohranjenima u njoj do deset puta.
Ove dodatne niti obuhvaćaju sljedeća područja vašeg života:
  • Priključak s Bogom / Vrhovnim Stvoriteljem;
  • Unutarnja vizija, primanje poruka od duhovnog vodstva;
  • Komunikacija, i fizički i duhovno;
  • Ljubav, ljudska i božanska;
  • Fizičko tijelo;
  • Životna energija (chi) i osobna volja;
Znakoviduhovnognapredka
Žeđ za čistom vodom: Nove međustanične elektromagnetske veze u vašem tijelu prirodno će vas potaknuti da pijete više vode. To će rezultirati time da ćete očistiti svoje tijelo od toksina. Vaše će tijelo raditi sa povećanim brojem elektromagnetskih veza i treba biti pravilo hidratizirano kako bi se osigurala jasna, snažna komunikacija između vas i vašeg duhovnog vodiča.
Glad za čistom hranom: Vaša glad za hranom će težiti prema hrani koja je što više čista i ima što veći prehrambeni sadržaj, kao što su organska i sirova hrana. Ovaj proces će biti bez napora, gotovo automatski.
Veće zdravlje: Imati ćete čisšću, jaču vezu sa svojim tijelom i imati ćete sposobnost komunikacije sa svojom DNA i mogućnost njenog reprogramiranja. U konačnici, kako ćete promijeniti svoje navike jela i pića koji će sadržavati zdraviji izbor, vaše će tijelo odgovoriti s vašim boljim zdravljem.
Unutarnji mir.
Veća energija: povećan broj elektromagnetskih veza unutar vašeg tijela će poboljšati prirodni protok energije kroz sve vaše fizičke sustave.
SasvakomdodatnomzavojnicomDNA,bližismoPostanku.
Savršena veza sa Postankom. Veliko duhovno vodstvo: Aktivacija svake dodatne DNA zavojnice je ponovno povezivanje sa našim istinskim Božanskim Jastvom.
Povezanost sa svim živim bićima: Životinje prirodni duhovi i Gaia osobno.
Priključak na druge dimenzije: Biti ćete u mogućnosti s lakoćom se povezati na više dimenzije duhovne mudrosti. Vi ste multidimenzijalno biće, koje obitava u više dimenzija od ove – treće.
.

DNAsa12zavojnicanašeDuhovnonasljedstvo

od Kate A. Sperckley
Godinama znanost je priznavala da imamo samo 2 zavojnice aktivne fizičke DNA. Mi također imamo i još deset energijskih zavojnica DNA koje se stoljećima nalaze uspavane unutar nas. Ove uspavane zavojnice DNA znanstvenici su već otkrili, međutim, kako ne mogu objasniti njihovu funkciju prozvani su “otpadnim DNA”.
DNA je nukleinska kiselina koja sadrži sve genetske instrukcije koje služe za razvitak i funkcioniranje svih živih bića. Glavna uloga DNA je dugotrajna pohrana podataka. DNA je često uspoređivana sa nacrtima jer sadrži instrukcije potrebne za izgradnju drugih staničnih  komponenata. Segmenti DNA koji prenose genetsku informaciju zovu se geni, no druge sekvence DNA imaju strukturalne svrhe ili su uključene u regulaciju korištenja DNA informacija.
Dakle, naša je DNA naš osobni nacrt i kao takav sadrži naše cjelokupne mentalne, fizičke, emotivne i duhovne informacije.
Izvorno ljudsko biće ima 12 zavojnica DNA koje zajedno rade kako bi održavale potpune funkcije čovjeka kao duhovnog bića. Našom preokupacijom sa lijevom polutkom mozga i našim zatvaranjem centara srca, ovi “dodatni” nizovi DNA su se izgubili. Posljedice tog gubitka su da  danas živimo u duhovno manjkavom društvu i naše intuitivne i iscjeliteljske sposobnosti su drastično smanjene.. To je također i rezultiralo tome da pristupamo i koristimo samo malo postotku našeg mozga.
Ljudsko tijelo vrlo je dragocjeno. Ono pohranjuje i sadrži pravo bogatstvo informacija, mudrosti i znanja o svakom aspektu nas samih, našega svijeta i cjelokupnog života na njemu.
Kombinacije inteligencije su pohranjene u ljudima i velika količina podataka je pohranjena unutar ljudskog tijela. Unutar našeg tijela su formule potrebne za odgovor na druge oblike inteligencije u cijelom svemiru.
U koncepciji, mi primamo, iz naše dvije različite krvne loze (naši roditelji), određene usklađene i uparene recesivne gene. Ovi geni imaju svjetlosne kodove koji nam daju najviše mogućnosti za pristup i razvoj naše duhovne sposobnosti, i za liječenje oštećenih i ranjenih aspekta naše duše.
U isto vrijeme ti geni imaju sjećanja koja su stvorili blokovi našeg put do jedinstva i pokrenuli naše duboko ukorijenjene osjećaje odvojenosti, odvojenost od naše istinske biti i našeg Stvoritelja. Ova memorija razdvajanja prisilila nas je da stvorimo iskustva i situacije u  kojima smo imali priliku liječiti sebe, naš svijet i naše separacije.
Kao Duša mi smo pažljivo odabrali i izabrali naše roditelje i njihove krvne linije kako bi si olakšali iskustva i situacije koje će nam omogućiti da se sami liječimo. Stoga smo izabrali vlastite DNA strukture i moguće prilike za aktiviranje i daljnje buđenje DNA.
Energija naše Zemlje kreće se kroz velike promjene i vibracija se podiže na višu razinu svijesti. Kao što Zemlja podiže svoju vibraciju, nama se kao ljudskim bićima otvaraju mnoge mogućnosti za podizanje naše vibracije. Taj pomak se naziva Uzašašće i trenutno se kod mnogih ljudi širom svijeta pojavljuje zbunjenost i kaos u njihovom životu. Ipak, u ovom naizglednom kaosu i zbunjenosti leže velike mogućnosti za nas, da rastemo, širimo se i razvijamo.
Jedan od najuzbudljivijih aspekata našeg evolucijskog procesa je preslagivanje naše DNK. Kozmičke zrake svjetlosti kodirane od našeg Stvoritelja dolaze na našu Zemlju i potiču promjenu i redoslijed našeg ljudska tijela. Kako apsorbiramo ovo kodirano svjetlo u naše biće naša rasuta DNK se aktivira i reformira u nove zavojnice DNA i preraspoređuje se u snopove.
Kako ova reizgradnja i redoslijed napreduje, stvorili smo razvijeniji živčani sustav koji nam omogućava da se nove informacije i podaci presele u našu svijest. Mnoge od naših uspavanih moždanih stanica su se probudile, a mi postajemo sposobni pristupiti našem cijelokupnom tijelesnom potencijalu. Kako se naše tijelo puni s više svjetla naše se uspomene otvoraju i mi razvijamo našu DNA u svjesno Višedimenzionalno biće.
Naša DNA sa 12 zavojnica aktivira i povezuje naših 12 Čakri, energetska vrata kroz koja pristupamo našim duhovnim baštinama. DNA sa 12 zavojnica služi kao veza kroz 12 čakri sa energijom izvan našega tijela. 12 čakri djeluje kao energijska vrata u naše tijelo koje nas povezuju na vitalne sile postojanja. Tek kroz otvaranje ovih varta možemo početi doista spoznati sebe.
Naših 12 čakri su kolekcija energije gdje potencionalno nastaju događaji. One sadrže memoriju i identitet, te je svaka povezana sa jednom zavojnicom DNA. Ovim 12 energetskih centara moramo pristupiti unutar nas, gdje možemo osjetiti odgovarajuće podatke i gdje možemo prevesti naša iskustva u kontekstu naših misli.
Sve odgovore na sve velike misterije naći ćemo upravo u nama ako otvorimo naša srca i naše umove. Potrebno je napustiti trenutni sistem uvjerenja i stvoriti novi pošto je naš umu napravljen da evoluira i da formira iskustva bazirana na našim naredbama.. Naš um nije naš gospodar, mi smo gospodari našega uma. Um je samo alat koji nam služi da stvorimo vlastitu stvarnost i ništa više.
Svjesno radeći sa ovim valovima energije i svjetla koji dolaze na Zemlju, u mogućnosti smo shvatiti i razumjeti da je transformacija ove planete bazirana na iscjeljivanju i moći našega uma, odnosno naših misli.
Aktiviranje punih 12 zavojnica DNA će stvoriti vezu između našeg ljudskog genetskog kodiranja i dati nam pristup svom znanju i mudrosti. To je svijest i razumijevanje o tome tko smo uistinu.
U aktivaciji 12 zavojnica DNA mi stvaramo poravnanje unutar nas i to nam dozvoljava da nježno pređemo u biće viših vibracijskih nivoa i frekvencije svjetla, pomažući naš proces buđenja svijesti.

Zaključak:

Naša DNA mutira, u to nema sumnje. Stara ljudska vrsta evoluira jako velikom brzinom. Mi vraćamo izgubljenu DNA i sa našom sviješću se spajamo ponovno na izvor. Ništa ne može niti će išta ovo spriječiti, jer Postanak će to manifestirati. Naša misija je da prihvatimo nove energije koje nam se šalju za pomoć izgradnje i izmjene našeg fizičkog tijela. Ne borite se s evolucijom već je prihvatite i zagrlite je. Mi se trenutno pretvaramo u novu ljudsku vrstu.

Нема коментара:

Постави коментар