субота, 6. април 2013.

AKTIVACIJA 5D SVETLOSNOG BICA

Aktivacijom svjetlosnog tijela pete dimenzije imamo mogućnost biti kreatori svoje stvarnosti. 

Svi imamo kreativnu moć. Svjedoci smo te moći i u trodimenzionalnom svijetu, mada nam je za realizaciju u trećoj dimenziji uvijek potrebno vrijeme, u smislu linearnog razmišljanja i poimanja vremena. Navikli smo da u trećoj dimenziji od ideje, misli ili želje do realizacije uvijek protekne puno vremena, pa se često, kad se realizacija dogodi, niti ne sjećamo kada smo to poželjeli ili da smo to u nekom trenutku poželjeli. Drugim riječima, budući da u trećoj dimenziji vladaju uglavnom materijalni zakoni i titraji su puno sporiji, energiji koja je odaslana u obliku želje ili misli treba puno više da se materijalizira, pa zbog toga nemamo osjećaj da smo mi ti koji kreiramo našu stvarnost.

Osim toga u trećoj dimenziji želje mogu proizaći iz negativnih emocija, pohlepe, zavisti, ljubomore i straha, a nerijetko se odnose na zadovoljavanje potreba našeg ega kao što su želja za moći, dominacijom, uzimanjem od drugih i drugim negativnim potrebama našeg ega. Takve želje neće biti podržane na višim razinama svijesti gdje vladaju mir, ljubav, suosjećanje, samilost i sve ono što odražava istinsku prirodu naše duše, niti će ih duša na toj razini svijesti poželjeti. Stoga je razumljivo da se aktivacijom svjetlosnog tijela u petu dimenziju otvara mogućnost trenutnog manifestiranja želja.

Zbog toga što smo do sada funkcionirali u trećoj dimenziji biti će nam možda teško u početku zamisliti da možemo sve što poželimo. Uzbuđenje koje sam osjetila kada sam ja primila to Znanje, te svijest o tome da se primjenom tog Znanja otvaraju beskrajne mogućnosti naše kreativnosti, nadahnjujuće je, kao i sva ona iskustva koja su uslijedila nakon aktivacij.

Nakon što se jednom aktivira, vrtnja će biti automatska. Jedino što je u početku potrebno, radi nas samih i radi prilagodbe fizičkog tijela na vibraciju pete dimenzije, povremeno održavati svijest o vrtnji Merkabah-a i biti svjesni otvorenih portala.






Нема коментара:

Постави коментар