субота, 6. април 2013.


Kristalna Gayalama - Paramatman svjetlo
Kroz Majstorsku jogu učimo kako svjesno u sebe unijeti i uskladištiti pet energija koje se u Majstorskoj jogi nazivaju Gayalame (a u drugim tradicijama poznate su pod imenima prana, chi i dr.), a koje su u prijašnjim vremenima spuštene na Zemlju.
Posljednja u nizu visokih frekvencija Svjetlosti koje silaze u atmosferu Zemlje je Kristalna Gayalama (Paramatman svjetlo). To je esencijalna Svjetlost koja dolazi od Izvora. Ona je svugdje i u svemu. Kada se aktivira podiže blistavost stanica, njena visoka frekvencija nježno i radikalno mijenja Svijet. Ona je Blistavo Bijela ustvari bezbojna Svjetlost koja u sebi sadrži sve boje Svjetlosti.
Kristalna Gayalama naziva se i Paramatman svjetlo - Vrhovna Duša, Bog, Izvor. Dolazi od sanskrtske riječi ‘Param’ najviši i ‘Atman’ Duša, što znači Najviša Duša ili Bog. Paramatman Svjetlo je Svjetlost koja dolazi iz samog Božjeg Izvora te se zbog toga još naziva i Zraka Čistog Božjeg Svjetla. Spajanje čovjekove individualne duše Atmana sa vrhovnom Dušom Paramatmanom konačni je cilj svakog samorazvojnog pravca, jer je to stanje potpunog prosvjetljenja.
Posljednji puta kada je Kristalna Gayalama bila privučena u atmosferu Zemlje je bilo za vrijeme Zlatnog doba Atlantide. Nakon propasti Atlantide ova visoka frekvencija je bila dostupna samo malom broju pojedinaca, iz razloga što većina ljudi nije bila svjesna te frekvencije, niti ju je mogla doseći zbog niske vibracije na kojoj je cijela planeta titrala.
Sada, kada Zemlja ulazi u doba velikih vibracijskih promjena, ponovo su aktivirani Portali za ovu frekvenciju, te je 20.05.2012. Kristalna Gajalama (Paramatman Svjetlo) u potpunosti usidrena u svjesnost cijele Zemlje i tako postala dostupna svim ljudima.
Kvaliteta Kristalne Gayalame spušta se u Zemaljsku Svijest, te pojedinac ulazi u višu frekvenciju globalnog Mira, Ljubavi i Jedinstva. Spuštanje Kristalne Gayalame iscijeljuje svijet od boli, patnje i nerazumijevanja. Unutar Svega postoji Božanski otisak koji samo čeka da ga se aktivira, utkan u DNK kao vječna Istina, zvuk neograničene Snage, uzdižući Sjaj Blaženstva Ljubavi i Jedinstva. Kristalna Gayalama kad zablista u Biću svojim Sjajem mijenja nas iznutra, pomaže nam da otkrijemo što stvarno želimo i trebamo. Korjenito mijenja ograničenost ljudskog uma i emocija, unoseći svoje nježne frekvencije Blistavosti. Podiže planetarnu Svijest Mira, svjesnost "Ja jesam" za sve i u svemu.
Kako otvoriti svjetlosni portal da bi spustili Kristalnu Gayalamu (Paramatman svijetlo) pogledajte ovdje: otvaranje-svjetlosnih-portala.php

Нема коментара:

Постави коментар